05 april 2009

LOPPIS HALVA PRISET

Vid 10 gick jag å Liam upp. Han fick välling idag med. Får nog ge han gröt i morgon eller något. Sen vid 11 åkte vi på loppis igen. Idag var det halva priset på allt som var kvar. Mamma hitta några fynd. men var väl mest tavlor till mig så snällt :)

Vid 12 kom Fredrik hit. Han hade världens huvudvärk så han ville inte ta med Liam. Så vi satt å kolla på One Tree Hill och lekte med Liam å så. Sen åkte vi till Konsum så jag fick handla lite mjölk, våtservetter, Liams mat och lasagneplattor. Fredrik var snäll och erbjöd sig betala å de säger man ju inte nej till när jag knappt har några själv :) Sen åkte vi hem igen å såg på mer One Tree hill =) Fredrik klagade inte på det förrän i slutet. Så när sista avsnittet på filmen var sett så tängde vi av så han fick se matchen. FBK-HV71. Det stod 2-0 när han åkte hem vid 17. Så länge han var här idag :p

Mamma kom hem från koppom och lagade mat till mig =) Sen ska man vara ensam några dagar igen då mamma åker i morgon å e borta på obestämd tid.

Liam är en otroligt glad kille. Och han börjar stå lite mer på benen. Och han knuffar sig framåt på rumpan när han sitter upp haha. Han fick bada idag och sen var han svår å få till att sova. Men tror han somnat nu iaf. Så jag ska ut med soporna, diska och hoppa i säng tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar